Τοξότης

Τοξότης

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, τις καθημερινές εκκρεμότητες και την ευεξία. Η καθημερινότητά σου μπορεί να μπει πλέον σε μια διαφορετική σειρά, αν και φαίνεται ότι θα χρειαστείς αρκετό χρόνο και ίσως να τον διαχειριστείς με δεξιοτεχνία, επειδή θα έχεις αρκετά περισσότερη δουλειά από ό, τι συνήθως.

Έχεις όμως μια ευκαιρία να είσαι όσο παραγωγικός θέλεις και να τακτοποιήσεις κάποιους τομείς της ζωής σου και κάποιες ανησυχίες σου. Η πανσέληνος στις 13 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και ολοκληρώνει ένα οικονομικό ζήτημα ή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα.

Εκείνες τις μέρες ίσως χρειάζεται λίγη προσοχή με τα χρήματα, βέβαια. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18 θα επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή και μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες. Από τις 18 η έμφαση θα δοθεί στην πραγματική συναισθηματική οικειότητα. Η διέλευσή της από τον όγδοο οίκο σου σημαίνει και ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.

Η νέα Σελήνη στις 28 ανοίγει νέους δρόμους στους τομείς των ταξιδιών, των σπουδών και γενικότερα συμβάλλει στο να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως