Σκορπιός

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας στον οποίο θα δώσεις περισσότερο έμφαση σε θέματα εσωτερικά κυρίως. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και νιώθεις ότι προχωράς προς την προσωπική σου αυτοβελτίωση με γρήγορους ρυθμούς. Η νέα Σελήνη στις 6 είναι μια ένδειξη αφενός ότι έχεις υποστήριξη και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό, αφετέρου ότι κάτι, ένας άνθρωπος, μια κατάσταση, μια εκπαίδευση η εμπειρία σε πάει μπροστά.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα αλλά στις 7 θα μετακινηθεί στον δεύτερο οίκο σου και αυτό θα λειτουργεί πολύ ανακουφιστικά για τα οικονομικά σου, για αρκετό διάστημα. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 12 μπορεί να φέρνει κάποιες καθυστερήσεις, αλλά ίσως σε “μεταφέρει” κατά κάποιο τρόπο σε παρελθοντικές εμπειρίες τις οποίες μάλλον θεωρείς ότι πλέον αξίζει να επεξεργαστείς.

Η πανσέληνος στις 20 μπορεί να δείχνει τη θεαματική ολοκλήρωση ενός έργου ή το ξεκίνημα ενός νέου. Όπως και να έχει, ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σου από τις 30 και η ενέργεια σου θα είναι αστείρευτη, το ίδιο και ο ενθουσιασμός σου.

Στην επόμενη σελίδα: ο Τοξότης