Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTIMELINE

Στη Συνέντευξη Τύπου των Madrugada πήραμε μια γεύση απ’ όσα θα ζήσουμε το Σάββατο στο Καλλιμάρμαρο

Δύο μόλις μέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη συναυλία του group που έχει λατρευτεί όσο λίγα στην Ελλάδα και ο Sivert Høyem μαζί με την παρέα του, μας κάλεσαν στο Public Συντάγματος για να λύσουν όλες τις απορίες μας. Μεταδίδει η Λουίζα Σολομών-Πάντα.

Με τις συνεντεύξεις στα ελληνικά μέσα να έχουν διαδεχτεί η μία την άλλη, οι Madrugada αποφάσισαν να διοργανώσουν μία ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου στη χώρα μας, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία τους το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο. Δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, για να γνωριστούν καλύτερα με το νορβηγικό group και να θέσουν τα ερωτήματά τους, δύο μόλις μέρες πριν τους απολαύσουμε on stage.

Ο Sivert Høyem μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Madrugada, τον Frode Jacobsen και τον Jon Lauvland Pettersen, φορώντας τα κομψά τους ρούχα παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας, φροντίζοντας παράλληλα να βγάλουν και μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες με θέα την πλατεία Συντάγματος.

Η προσέλευση των δημοσιογράφων ήταν θερμή και τα ερωτήματα που τέθηκαν αρκετά. Τη συνέντευξη Τύπου καλωσόρισε η Πρέσβης της Νορβηγίας, ενώ μαζί τους βρέθηκε η Ελληνο-νορβηγή Amanda Tenfjord, που θα αποτελέσει το opening act της συναυλίας και έγινε ευρέως γνωστή στη χώρα μας μέσα από τη συμμετοχή της με την Ελλάδα στην περσινή Eurovision.

Special guest του live των Madrugada, θα είναι η Νορβηγή Ane Brune. Μεταξύ άλλων, μας εμπιστεύτηκαν πως σε αυτό το show τους στο ιστορικό Παναθηναικό Στάδιο, θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν τη δραματικότητα του σταδίου με το σκοτάδι του ήχου τους, ενώ αποκάλυψαν πως σε δύο κομμάτια τους θα συμμετέχει και μία πολυφωνική χορωδία – χωρίς ωστόσο να μας πουν ποια θα είναι τα τραγούδια αυτά.

Στη συνέχεια, η κουβέντα οδηγήθηκε στον μουσικό χάρτη της Νορβηγίας, εστιάζοντας στο Black Metal είδος. Ο Sivert, είχε πραγματοποιήσει μια συνεργασία με τους Satyricon to 2015 και αναφέρθηκε με μεγάλο σεβασμό στη σκηνή, ειδικότερα στο γεγονός ότι οι Black Metal μουσικοί είναι πολύ ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα πράγματα στον ήχο τους, αλλά και ιδιαίτερα συναισθηματικοί άνθρωποι.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και το όνομα του αδικοχαμένου κιθαρίστα του σχήματος, R.Buras. Οι Madrugada αναφέρθηκαν με λόγια αγάπης για τον χαρακτήρα αλλά και τις συνθετικές ικανότητες του Buras, ενώ με μεγάλη ειλικρίνεια δήλωσαν ότι τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς αυτόν.

Οι Madrugada, ως σύγχρονοι Σκανδιναβοί γεφυροποιοί, είναι έτοιμοι να φωτίσουν το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ

POP TODAY
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΕΧΝΕΣ
LIFE
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.