Type your search query and hit enter:
Homepage
Categories:
Featured
Ο Ρενάτο Μεκόλι μαγειρεύει εκεί που κάποτε έτρωγε ο Τσόρτσιλ, η Σοφία Λόρεν και ο Τάιρον Πάουερ
Το πιο αγαπημένο μου μέρος για φαγητό είναι τα
Άργουρα
(Αγησιλάου 49 – 51, Τζιτζιφιές, 2177173200).
Το καλύτερο σουβλάκι το βρίσκω στον
Ζυγό
(Παλαμηδίου 62, 2104207575) στον Πειραιά γιατί τα κρέατα είναι ντόπια και δικής τους παραγωγής.
Εννοείται ότι το καλύτερο κρέας το τρώω στον
Κρητικό
((Αιόλου 49, Κάντζα, 210-6659061). Είναι νόστιμο και σωστά ψημένο.
Στον
Παπαϊωάννου
(Φιλίππου 5,
2104225059)
στο Μικρολίμανο βρίσκω τα καλύτερα ψάρια. Πάντα εξαιρετικός, με απίστευτα θαλασσινά.
Η καλύτερη ταβέρνα είναι τα
Αστέρια
(Φραντζή 20, 210 9229303) στον Νέο Κόσμο. Είναι οικογενειακή και ό, τι φτιάχνουν είναι με μεράκι.
Για μοντέρνα κουζίνα προτιμώ το
Funky
Gourmet
(Παραμυθίας 13 & Σαλαμίνος,
2105242727, Κεραμεικός)
. Απλά το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα.
Στην έθνικ κουζίνα ξεχωρίζω το
Furin
Kazan
(Απόλλωνος 2,
2103229170)
στο Σύνταγμα γιατί είναι από τα καλύτερο και το sushi τους είναι εξαιρετικό.
Η καλύτερη πίτσα φτιάχνεται στο
Capanna
(Πλουτάρχου 38 και Χάρητος 42,
2107241777
) στο Κολωνάκι. Στον ξυλόφουρνο με λεπτή ζύμη απλά η καλύτερη.
Το must αυτή τη στιγμή για γλυκό στην Αθήνα είναι το
Ivoire
(Παπανικολή 56-58, Χαλάνδρι, 2106748447).
* Ο Ρενάτο Μεκόλι είναι chef στον
Βασίλαινα
(Αιτωλικού 72 και Βιτωλίων, Πειραιάς, 2104612457).
Ελένη Κυριακίδου
Next
Τέλος εποχής για το Mo Better »
Previous
« Το Αντίθετο Δρομολόγιο: Ευρωπαίοι μπαλαδόροι στη Λατινική Αμερική
Share
Published by
Ελένη Κυριακίδου
Tags:
Βασίλαινας
Ρενάτο Μεκόλι
12 years ago
Related Post
Δρομείς από όλο τον κόσμο στην Αρχαία Ολυμπία – Ο Μαραθώνιος 2025 αφήνει ισχυρό αποτύπωμα
Κακοκαιρία «Byron»: Τι απαντά ο Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό που μετατράπηκε σε «σιντριβάνι»
Αλεξανδρούπολη: Κλειστός για τα φορτηγά ο κόμβος Ορμενίου – Ουρά χιλιομέτρων στο Τελωνείο των Κήπων