Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.03.2026

Το Ισραήλ απειλεί να επιτεθεί στην περιοχή των διαδηλώσεων στην Τεχεράνη

Το Ισραήλ κάλεσε τον πληθυσμό να εκκενώσει δύο ζώνες στο κέντρο της Τεχεράνης ενόψει πληγμάτων.
Το Ισραήλ απειλεί να επιτεθεί στην περιοχή των διαδηλώσεων στην Τεχεράνη

Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε σήμερα το πρωί τον πληθυσμό να εκκενώσει δύο ζώνες στην καρδιά της Τεχεράνης ενόψει πληγμάτων σε «στρατιωτικές υποδομές του ιρανικού καθεστώτος» μέσα στις «επόμενες ώρες».

Η προειδοποίηση αφορά την περιοχή στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, που από το πρωί είναι γεμάτη διαδηλωτές. Σύμφωνα με το Middle East Eye, εκατομμύρια Ιρανοί και Ιρανές βρίσκονται ήδη στην περιοχή, όπου θα πραγματοποιηθεί η διαδήλωση για την Ημέρα Αλ-Κουντς, μια πορεία που γίνεται κάθε χρόνο σε αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη.

Σε μήνυμά του στα περσικά, που δημοσιοποίησε μέσω του X και συνοδεύεται από χάρτες οι οποίοι δείχνουν με κόκκινο τις απειλούμενες ζώνες, ο στρατός του Ισραήλ ζήτησε να εκκενωθούν «άμεσα» συγκροτήματα πολυκατοικιών στις συνοικίες Βίλα και Μονιρίγιεχ. Εξέδωσε ένα παρόμοιο μήνυμα για τους κατοίκους μιας βιομηχανικής ζώνης της πόλης Καζβίν, σε απόσταση περίπου 120 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Τεχεράνης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2026 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.