Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΞΟΔΟΣ

Η άνθιση της stand up κωμωδίας στην Ελλάδα συμβαίνει ξανά στα bars της πόλης

Τα Famous Comedy Nights επιστρέφουν με τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς για να δώσουν αμέτρητες στιγμές γέλιου.
Sponsored Content
famous grouse

Ο Λάμπρος Φισφής στα περσινά Famous Comedy Nights.

Η ελληνική κωμωδία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια πρωτόγνωρη άνοιξη, με τους Έλληνες κωμικούς να δίνουν παραστάσεις σε όλο και μεγαλύτερα κοινά που τους ακολουθούν με φανατική ευλάβεια. Stand up, one-liners, insult comedy και αυτοσχεδιασμός από την crème de la crème της εγχώριας comedy σκηνής, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους διεθνείς αστέρες του είδους.

Και επειδή το Famous Grouse είναι το whisky με τον πιο «cool» και διασκεδαστικό χαρακτήρα – ακριβώς όπως και η πέρδικα που απεικονίζεται στην iconic ετικέτα του -, στηρίζει την ελληνική κωμωδία και τους Έλληνες καλλιτέχνες. Διοργανώνει τη δεύτερη σεζόν των πετυχημένων Famous Comedy Nights, που έφεραν πέρυσι το stand up στα bars. Αυτή τη φορά το Famous Grouse συνεργάζεται με 11 top κωμικούς, για να μας χαρίσουν 3 Κυριακές άφθονου γέλιου.

famous grouse comedy nighs

Σε όλα τα events, βασικοί κωμικοί και παρουσιαστές είναι οι Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς.

Στις 12 Μαρτίου στο Half Note, μαζί τους θα είναι οι Μιχάλης Μαθιουδάκης, Βύρων Θεοδωρόπουλος, και Γιώργος Αλεβίζος σε ένα πάρτι με πολλά γέλια.

Στις 19 Μαρτίου στο 48 Urban Garden, μαζί τους θα είναι οι Μιχάλης Σεβαστέρης, Μάριος Δημητρόπουλος και ο Ζήσης Ρούμπος ως headliner.

Και τέλος στις 26 Μαρτίου στο Faust, στο πλάι του εκρηκτικού διδύμου θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Κούδας, Σταμάτης Αθανασάκης και ο  Άγγελος  Σπηλιόπουλος ως headliner.

Αλλά η κωμωδία δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να βρεθεί κάποιος στα Famous Comedy Nights. Σε όλες τις comedy nights το Famous Grouse, το blended scotch που είναι το No1 whisky της Σκωτίας*, θα προσφέρει old time classic & twisted προτάσεις σερβιρίσματος του αγαπημένου spirit, με whisky connoisseurs να κάνουν guide through στις επιλογές του drinklist για να βρουν, μαζί με τους παρευρισκόμενους, το ιδανικό για αυτούς cocktail με βάση το whisky.

famous grouse comedy nighs

Τα Famous Comedy Nights προσφέρουν στιγμές ξεκαρδιστικής κωμωδίας με τους καλύτερους performers της Αθήνας και elevated προτάσεις για whisky. Οπότε είναι σίγουρα η καλύτερη πρόταση για να υποδεχτεί κανείς την Άνοιξη.

Γελάστε άφοβα και Απολαύστε Υπεύθυνα.

*No1 ουίσκι της Σκωτίας σε όγκους πωλήσεων βάσει στοιχεία Nielsen UK 2018-2022.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.