Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΤΑΞΙΔΙ

Η HELLENIC SEAWAYS και η Popaganda σας κάνουν δώρο τα εισιτήρια των διακοπών σας!

Η HELLENIC SEAWAYS ταξιδεύει έναν τυχερό σε όποιον προορισμό επιθυμεί ο ίδιος.
original

Υπάρχει κάποιο νησί που θέλετε να επισκεφθείτε αλλά δεν τα έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής; Παραλίες που καιρό τώρα επιθυμούσατε να ανακαλύψετε αλλά κάτι πήγε στραβά και δεν τα καταφέρατε; Ή μήπως οι εμπειρίες των περσινών σας διακοπών χαράχθηκαν βαθιά μέσα σας και θέλετε να τις ζήσετε ξανά; Τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα και αυτό το εξασφαλίζει η HELLENIC SEAWAYS. Εκτός από ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι, η HELLENIC SEAWAYS κάνει δώρο σε έναν τυχερό ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής προς όποιο προορισμό επιθυμεί ο ίδιος. Καλά ακούσατε σας στέλνουν διακοπές σε όποιο ελληνικό νησί διαλέξετε οι ίδιοι. Προνόμια σαν και αυτά μόνο η HELLENIC SEAWAYS εξασφαλίζει στο κοινό της, συμβάλλοντας έτσι ώστε οι φετινές σας διακοπές να είναι οι καλύτερες.

Hellenic_seaways_logo.svg

Η HELLENIC SEAWAYS είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους. Υπόσχεται στο επιβατικό της κοινό μια φιλική και άριστη εξυπηρέτηση, άνεση και πολυτέλεια στις ξενοδοχειακού τύπου υποδομές των πλοίων της και εγγυάται την ποιότητα των εδεσμάτων και ποτών/ αναψυκτικών που σερβίρονται στα καφέ και τα εστιατόρια των πλοίων της. Βασική της επιδίωξη είναι το επιβατικό κοινό να μείνει ευχαριστημένο από τις παροχές των πλοίων της, εξασφαλίζοντας την προτίμηση των υπηρεσιών της και τις επόμενες χρονιές. Το μόνο που απομένει είναι να δοκιμάστε την τύχη σας, διεκδικώντας το διπλό εισιτήριο που χαρίζει σε συνεργασία με την Popaganda.

Η Popaganda και η HELLENIC SEAWAYS σου κάνουν δώρο τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για τις διακοπές σου! Για να είσαι ο τυχερός, κάνε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda μέχρι την Τρίτη 30 Αυγούστου. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί επίσης στο ίδιο post.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.