-->
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.08.2026

Για κάλπες ή και νέο δημοψήφισμα θα πιέσουν οι Εργατικοί αν καταψηφιστεί το σχέδιο της Μέι για το Brexit

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, σε περίπτωση που το σχέδιο για το διαζύγιο με την ΕΕ της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι καταψηφιστεί.
Για κάλπες ή και νέο δημοψήφισμα θα πιέσουν οι Εργατικοί αν καταψηφιστεί το σχέδιο της Μέι για το Brexit
epa07048303 British Labour Party Leader Jeremy Corbyn delivers a keynote speech at the Labour Party Conference in Liverpool, Britain, 26 September 2018. The annual Labour Party Conference which will run from 23 September until 26 September. EPA/WILL OLIVER

Το αντιπολιτευόμενο κόμμα των Εργατικών στη Βρετανία θα ασκήσει πιέσεις για την διενέργεια εθνικών εκλογών και πιθανόν ενός νέου δημοψηφίσματος σε περίπτωση που το σχέδιο για το διαζύγιο με την ΕΕ της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι καταψηφιστεί, δήλωσε σήμερα ο Κέιρ Στάρμερ, ο σκιώδης υπουργός για το Brexit.

“Προς το παρόν η πρωθυπουργός απέχει πολύ”, είπε ο Στάρμερ ερωτηθείς αν οι Εργατικοί θα καταψηφίσουν τη συμφωνία της Μέι.

“Αν η συμφωνία καταψηφιστεί, τότε θα ζητήσουμε γενικές εκλογές. Αν αυτό δεν συμβεί τότε θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό περιλαμβάνει και ένα νέο δημοψήφισμα”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά με τις εκκλήσεις για ένα νέο δημοψήφισμα, ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν είπε σε συνέντευξή του που προβλήθηκε χθες Κυριακή ότι το δημοψήφισμα διενεργήθηκε ήδη και τώρα είναι η ώρα να ενωθεί ο λαός.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2026 / All rights reserved
ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ 242199
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.