-->
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaMEDIA

Αλλάζει στρατόπεδο η Εύη Κουτσαυτάκη, ο ρόλος-κλειδί στο εγχείρημα της νέας τηλεοπτικής πλατφόρμας

Παρότι το τελευταίο διάστημα ακούστηκε έντονα για τον ΑΝΤ1, οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η επόμενη επαγγελματική της στάση θα είναι η νέα κοινή τηλεοπτική πλατφόρμα των μεγάλων ιδιωτικών ομίλων

Η Εύη Κουτσαυτάκη φαίνεται πως ετοιμάζεται για το σημαντικότερο επαγγελματικό της βήμα των τελευταίων ετών, με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία να οδηγούν πλέον προς τη νέα κοινή τηλεοπτική πλατφόρμα που αναπτύσσουν από κοινού οι μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί όμιλοι και όχι προς τον ΑΝΤ1, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

Το όνομά της βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεοπτικής επικαιρότητας μετά τα δημοσιεύματα που τη συνέδεσαν με την ανάληψη της θέσης του CEO στον όμιλο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο των ευρύτερων διοικητικών αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το επικρατέστερο σενάριο είναι διαφορετικό και αφορά τη στελέχωση του νέου κοινού εγχειρήματος που προωθούν οι όμιλοι Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη, Motor Oil του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ομίλου Antenna του Θοδωρή Κυριακού.

Η πλατφόρμα προηγείται του ΑΝΤ1

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κουτσαυτάκη προορίζεται να αναλάβει επιτελικό ρόλο στη νέα πλατφόρμα streaming, η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές κινήσεις της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για ένα project που βρίσκεται σε διαδικασία οργανωτικής συγκρότησης και απαιτεί στελέχη με βαθιά γνώση τόσο της τηλεοπτικής αγοράς όσο και της διαχείρισης μεγάλων οργανισμών. Σε αυτό το περιβάλλον, η πολυετής εμπειρία της Κουτσαυτάκη θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα.

Το γεγονός ότι ακούστηκε έντονα για τον ΑΝΤ1 δεν θεωρείται άσχετο, καθώς ο όμιλος αποτελεί έναν από τους βασικούς μετόχους της νέας πλατφόρμας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επόμενη επαγγελματική της στάση δεν θα αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά το κοινό εγχείρημα των τεσσάρων ιδιωτικών καναλιών.

Το βιογραφικό που τη φέρνει στην πρώτη γραμμή

Η Εύη Κουτσαυτάκη συγκαταλέγεται στα πιο έμπειρα διοικητικά στελέχη της ελληνικής αγοράς media. Έχει διατελέσει κορυφαίο στέλεχος του ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε υψηλές διοικητικές ευθύνες στον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και στην Alter Ego Media, όπου παραμένει αντιπρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συγκεκριμένη διαδρομή σημαίνει ότι γνωρίζει σε βάθος τη λειτουργία των μεγαλύτερων επιχειρηματικών σχημάτων των ελληνικών media, αλλά και τις απαιτήσεις σύνθετων οργανωτικών έργων, στοιχείο που αποκτά ιδιαίτερη σημασία για ένα εγχείρημα στο οποίο συμμετέχουν διαφορετικοί επιχειρηματικοί όμιλοι.

Το μήνυμα για την αγορά

Η πιθανή μετακίνησή της έχει ευρύτερη σημασία από μία απλή αλλαγή εργοδότη. Αποτελεί ένδειξη ότι η νέα πλατφόρμα επιλέγει να στελεχωθεί με πρόσωπα που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία στη διοίκηση των ελληνικών media και μπορούν να διαχειριστούν τις απαιτήσεις ενός project με πολλές επιχειρηματικές ισορροπίες.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, ωστόσο στην αγορά θεωρείται ότι η κατεύθυνση έχει πλέον διαμορφωθεί. Εφόσον επιβεβαιωθεί, η Κουτσαυτάκη θα αποτελέσει ένα από τα πρώτα ηχηρά στελέχη που θα συνδεθούν με τη νέα κοινή πλατφόρμα, στέλνοντας μήνυμα για τις προθέσεις και το επίπεδο των ανθρώπων που θα αναλάβουν να τη «χτίσουν» πριν από την επίσημη λειτουργία της.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2026 / All rights reserved
ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ 242199
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.