-->
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
05.08.2026

Γυναίκα από την Κάλυμνο γέννησε μέσα στο BLUE STAR HIOS με τη βοήθεια του καπετάνιου

Βγαλμένο σαν από ταινία.
Γυναίκα από την Κάλυμνο γέννησε μέσα στο BLUE STAR HIOS με τη βοήθεια του καπετάνιου
Doctors don't always suggest that pregnant women get flu shots, which may account for the relatively low vaccination rates.

Μέσα στο πλοίο, ενώ ταξίδευε από την Κάλυμνο στον Πειραιά, γέννησε σήμερα τα ξημερώματα μία γυναίκα από την ΚάλυμνΗ γυναίκα επιβιβάστηκε από Κάλυμνο το βράδυ της Δευτέρας στο πλοίο BLUE STAR HIOS με προορισμό τον Πειραιά, ενώ περίμενε να γεννήσει τις επόμενες ημέρες.

Ύστερα από κάποιες ώρες ταξιδιού την έπιασαν οι πόνοι. Άμεσα ενημερώθηκε ο καπετάνιος του πλοίου, ο καπετάν Γιάννης Σιγάλας, που ανέλαβε χρέη μαιευτήρα και καταμεσής του Αιγαίου ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο πανέμορφο κοριτσάκι.

Στο λιμάνι της Σύρου η μητέρα αποβιβάστηκε με το νεογέννητο και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Σύρου. Και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2026 / All rights reserved
ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ 242199
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.