Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΞΟΔΟΣ

Πήγαμε στο πιο σουρεάλ πάρτι του καλοκαιριού

Εκεί που η πόλη έγινε νησί, εκεί που επικράτησαν το όνειρο, ο σουρεαλισμός και οι αντιθέσεις, εμείς ήμασταν εκεί και αναμεταδίδουμε την ατμόσφαιρα από το πάρτι που δημιούργησε έναν συναρπαστικό καινούργιο κόσμο.
Sponsored content

Η διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης για την δραπέτευση από τους πολύβουους δρόμους και τις ψηλές πολυκατοικίες της Αθήνας γίνεται πιο θολή και λιγότερο αιχμηρή, όταν στο ημερολόγιό σου προσθέτεις τα hot events της πόλης, το ένα μετά το άλλο, και βλέπεις ότι οι μέρες και οι νύχτες γλιστρούν πιο εύκολα. Ένα από αυτά τα hot events ήταν και το πάρτι στο οποίο βρεθήκαμε τις προάλλες. Εκεί που ο χρόνος έλιωνε, εκεί που το αστικό τοπίο μεταμορφωνόταν σε κήπο, εκεί που μια ροζ κοπέλα και μια γαλάζια κοπέλα μάς καλωσορίζουν στο πιο σουρεάλ πάρτι του καλοκαιριού -που συμβαίνει επί αθηναϊκού εδάφους, θα προσθέταμε εδώ, γιατί τα νησιά δεν είναι πλέον πολύ μακριά.

Αψίδες από neon σηματοδοτούσαν όχι μόνο την έναρξη ενός πάρτι που θα μας έμενε αξέχαστο, αλλά και την είσοδο σε ένα περιβάλλον γεμάτο neon χρώματα που μας υποσχόταν ονειρικές εμπειρίες. Έτσι, περάσαμε την πύλη του Noah, όπου είχε στηθεί ένα μαγικό σκηνικό. Δύο performers ντυμένες από την κορυφή ως τα νύχια “Same and Different”, με το αντιθετικό χρωματικό ζεύγος μπλε και ροζ, μας υποδέχτηκαν γεμάτες χαμόγελα. Μείναμε εκεί ολόκληρο βράδυ, καθώς ο χρόνος είχε πάψει πια να υφίσταται. Οι αλλοιώσεις στο χωροχρόνο μας εντείνονταν ακόμη περισσότερο από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις που βλέπαμε σε έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Αθήνας. Κάπως έτσι ζωντάνεψε ένα από τα τέσσερα σχέδια των νέων συλλεκτικών συσκευών θερμαινόμενου καπνού TOILETPAPER x glo.

Εκείνο τo βράδυ που το ημερολόγιο έγραφε Τρίτη 12 Ιουλίου, βρεθήκαμε ανάμεσα σε άλλες προσκεκλημένες και προσκεκλημένους από το glo, όπως διάφορους instagrammers, και γιορτάσαμε όλοι μαζί για το zerOpoint που έχει ο καθένας και η καθεμιά μας, ενώ οι πολύπλευροι καθρέφτες με τα projections μάς καλούσαν συνεχώς να ζήσουμε και να αναζητήσουμε όλους τους πιθανούς και δυνατούς κόσμους μας. Ακόμη κι αν ο μαγικός καθρέφτης βγαίνει από άλλο παραμύθι, εμείς καθρεφτίσαμε πάνω τους όλα τα αντίθετά μας, σε ένα installation που δεν άφησε κανέναν μας ασυγκίνητο και κανένα κινητό να μην έχει πάρει φωτιά. Προφανώς, μετά από τόσες φωτογραφίες και βίντεο που τραβήξαμε,  γυρίσαμε σπίτι με τα κινητά μας να φωνάζουν “low battery”. 

Οι δικές μας οι μπαταρίες πάντως γέμιζαν συνέχεια, καθώς στα decks ήταν ο P A N, resident DJ του Alemagou παρέα με τον SLABO, στην ηλεκτρική κιθάρα  έφερε τη Μύκονο στην Αθήνα με Deep House & Ethnic μουσικές και με όλα τα vibes των διακοπών που έρχονται.  Και το κοινό φυσικά τους αποθέωσε, χορεύοντας όλο το βράδυ και μη σταματώντας λεπτό.

Στο party αυτό του glo, η ίδια η διασκέδαση ξέχασε το όνομά της και μεταμορφώθηκε σε ένα ταξίδι, γεμάτο με εμπειρίες, χωρίς συμβιβασμούς, καθώς εμείς -και όλοι όσοι παρευρέθηκαν, μηδενός εξαιρουμένου- ζήσαμε τους πιο αντισυμβατικούς εαυτούς μας και θυμηθήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος να ζεις είναι με όλο το zerOpoint σου. 

Να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε ότι στο πάρτι στο zerOpoint της πόλης, powered by glo, είδαμε πολύ κόσμο. Ανάμεσά τους ήταν οι Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Σπυρούλα Κάιζερ, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, Σωτήρης Μπούγας, Άγγελος Χατζηκυριάκος, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Εμμανουέλα Μάινα, Ελευθερία Καρναβά, Silot, iLLEOo, Φωτεινή Τράκα, Σοφία Θεοδώρα Γιλτίζη, Νεφέλη Θεοδότου, Νίκη Μουστάκα κ.ά. 

Μια επανάληψη γίνεται;

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.