Σημασία έχουν οι πράξεις, όχι τα λόγια. Με αυτό στο μυαλό τους, τα μέλη της ομάδας του Cube Athens, του πολυχώρου που φιλοξενεί καινοτόμες ιδέες και start-up επιχειρήσεις, όταν εγκαινίασαν τον χώρο τους επί της οδού Κλεισόβης, αποφάσισαν αντί να διαμαρτύρονται για την «άσχημη και κακοβαμμένη γειτονιά» , να αναλάβουν δράση διοργανώνοντας ένα πρωτότυπο διήμερο φεστιβάλ σε συνεργασία με την πλατφόρμα σύνδεσης εθελοντών Events, GloVo.

Kleisovis_StreetFestival_finalsponsors

Το Σάββατο λοιπόν ξεκινά το «Οδός Κλεισόβης Str. Festival» με στόχο την βελτίωση των πρόχειρων γκραφίτι καθώς και την επαναπεζοδρόμηση της οδού. Ορισμένοι, μάλιστα, από τους γκραφιτάδες που θα επιμεληθούν τους τοίχους, έλαβαν μέρος και στην πρόσφατη έκθεση «No Respect» στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Ενδεικτικά θα συμμετάσχουν οι Manolis Rtmykz, Zamie, Leki, Fro, Anax, Platon, Alone98 και σύμφωνα με την Μαρία Καλαφάτη, μέλος της ομάδας που τρέχει το όλο εγχείρημα, «δε θα μείνει ούτε ένα σημείο του τοίχου που να μην βαφτεί».

Το κερασάκι: το Cube μαζί με τους υπόλοιπους γείτονες της οδού Κλεισόβης θα επιμεληθούν το φαγητό με δικό τους bbq και φυσικά dj sets από τους Phanκ Sinatra, S Strong, Funkanizer. Οι δρόμοι είναι δικοί μας, που λένε.