Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popaganda"ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ"

Καλοκαίρι χωρίς Massive Attack δε γίνεται, ο Χρήστος Αγγελόπουλος αφηνεται στο σκοτάδι του “Mezzanine”

Κάθε μέρα του Αυγούστου η συντακτική ομάδα της Popaganda (και οι φίλοι της) διαλέγουν τον έναν εκείνον δίσκο που κλείνει μέσα του όλο το καλοκαίρι.
massive attack

Massive Attack, Mezzanine

(Circa/Virgin, 1998)

http://youtu.be/xT6xdrMJl68

Η τρίτη δουλειά των Massive Attack βρίσκει το γκρουπ να αφήνει για λίγο στην άκρη τo χαλαρό, jazzy ύφος των δύο πρώτων άλμπουμ τους και να πέφτει με λαγνεία στο ζόφο της «καπνισμένης» ατμόσφαιρας του Μπρίστολ. Samples από Cure, Isaac Hayes & Velvet Underground, spooky κιθαριές, η μυθική Liz Fraser στα φωνητικά, ο Ηοrace Andy σε μεγάλα κέφια και η αψεγάδιαστη παραγωγή που συνυπογράφει ο Neil Davidge καθιστούν το Mezzanine έναν από τους σπουδαιότερους δίσκους ever και ιδανικό σάουντρακ για τις νύχτες ενός cool καλοκαιριού

Μιλάμε βέβαια για τo άλμπουμ που καθόρισε τον τρόπο που ακούω μουσική από την εφηβεία και μετά. Ο δίσκος που έμεινε να παίζει ένα ολόκληρο βράδυ στο repeat στη βεράντα με την πιο ωραία θέα στα ΒΠ, σε ένα από τα πιο «δύσκολα» καλοκαίρια που θυμάμαι.Το “Black Milk”, που μπήκε ως τελευταίο τραγούδι σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα dj sets που έχω κάνει ποτέ, ξημερώματα στον Κέδρο στη Δονούσα, στα μέσα των 00s. Δίσκος που τον βάζεις καλοκαίρι στις λίστες και τον αφήνεις να παίζει ολόκληρο στα ακουστικά ξαπλωμένος βράδυ στην παραλία ή σε ένα παράλληλο σύμπαν αποτελεί το ιδανικό afterhours σάουντρακ στο beach bar αρχές Σεπτεμβρίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.