Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2023

Κοσμήματα για τη χίπστερ γενειάδα

Ο οίκος lifestyle Krato Milano αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά κοσμημάτων για την αντρική γενειάδα, διακριτικά κομμάτια θα κοσμούν στο εγγύς μέλλον τις πλούσιες γενειάδες των χίπστερς!
Κοσμήματα για τη χίπστερ γενειάδα

Οι γυναίκες έχουν ένα σωρό επιλογές όσον αφορά τα ντελικάτα κοσμήματα. Οι άντρες;

Ίσως βρήκαν την απάντηση: Στον οίκο lifestyle Krato Milano.

H Valeria Stroukova, που ίδρυσε τον οίκο, μας πληροφορεί ότι η ιδέα της ήρθε όταν, μετακομίζοντας από το Τορόντο στο Μιλάνο, παρατήρησε ότι πολλοί άνδρες έφεραν θρυλικές γενειάδες: «Μ’ έβαλε σε σκέψεις ότι θα ήταν ενδιαφέρον να δημιουργήσω ένα αξεσουάρ γενειάδας το οποίο θα αντικατόπτριζε τη μοναδικότητα και το στυλ του γενειοφόρου. Άλλωστε, η γενειάδα είναι ένας υπέροχος καμβάς για έκφραση του εαυτού μας».

Ο οίκος παρουσίασε μια σειρά από τρία «φυλαχτά» που μπορούν να φορεθούν στη γενειάδα: ένα κρανίο, μία άγκυρα, ένα κρύσταλλο. Όλα, τοσοδούλικα. Διακριτικά.

Δεν έλειψαν οι επικρίσεις, όπως σημειώνει το Lost at E Minor.

«Τα σχέδια του Krato είναι αρκετά μικρά ώστε, από απόσταση, να τα συγχέει κανείς με υπολείμματα φαγητού. Το γενικό εφέ, όμως, είναι ότι κάνει αυτούς που τα φορούν να μοιάζουν με σχεδόν ρεζίλικες εκδοχές του κάπτεν Τζακ Σπάροου (των “Πειρατών της Καραϊβικής”)» γράφει, στο GQ, ο Τζάστιν Φένερ.

Από την πλευρά του, ο Τζόναθαν Ίβανς εκλιπαρεί, στο Esquire, τους γενειοφόρους αναγνώστες του περιοδικού: «Ακούστε: Οι γενειάδες αρκούν από μόνες τους ως δήλωση. Υπερήφανα, μεγαλώστε τη γενειάδα σας, αν αυτό επιθυμείτε. Φροντίστε την. Και μην βάλετε πάνω της άθλια κοσμήματα. Απλό».

Διαφωνούμε. Απλά.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.