Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Εδώ και έναν χρόνο εμείς χρησιμοποιούμε Apple Pay. Eσύ?

Κάνε κι εσύ εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές με τις κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank, την πρώτη ελληνική Τράπεζα που ήδη από τον Απρίλιο 2020 προσφέρει το Apple Pay στους Πελάτες της.

Η Alpha Bank διαρκώς καινοτομεί και εξελίσσεται, θέλοντας πάντα να προσφέρει την τελευταία τεχνολογία στους Πελάτες της. Το Apple Pay τους προσφέρει ακριβώς αυτό: μία αναβαθμισμένη εμπειρία στην καθημερινή τους σχέση με την Τράπεζά τους με εύκολες και απόλυτα ασφαλείς καθημερινές συναλλαγές, ανεξαρτήτως ποσού

Για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Πελάτες Alpha Bank στην υπηρεσία μιλούν οι αριθμοί:

  • Περισσότερες από 180.000 κάρτες Visa και Mastercard® έχουν ενεργοποιηθεί στο Apple Pay, που αντιστοιχούν σε 100.000 μοναδικούς Πελάτες της Τράπεζας.
  • Οι ενεργοποιήσεις καρτών στο Apple Pay αυξάνονται με σταθερό ρυθμό, με το ενδιαφέρον των καταναλωτών να παραμένει υψηλό ακόμα και έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα.
  • Ο τζίρος που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση με Apple Pay πλησιάζει τα 15 εκ. Ευρώ και αναμένεται περαιτέρω αύξηση καθώς άνοιξε η αγορά και τα φυσικά σημεία πώλησης. 

Πρόσθεσε κι εσύ σήμερα τις κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank στο Apple Pay εύκολα, τώρα και μέσω του myAlpha Mobile για να κάνεις τις αγορές σου ανέπαφα, με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείς το PIN της κάρτας σου.
Το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι το iPhone ή το Apple Watch σου!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.