Κριός

Ο μήνας ξεκινάει με μια ορθόδρομη πορεία, επιτέλους, αυτή της Αφροδίτης, η οποία βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και από τις 4 θα ξεκινήσει την κανονική της πορεία. Ο οίκος αυτός συμβολίζει τα δημιουργικά σου σχέδια, τον έρωτα και τον παιδικό σου εαυτό και ίσως αυτοί οι τομείς να ένιωθες ότι “κοιμόντουσαν” λίγο το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι μόνο συναισθηματικός αυτός ο οίκος, αλλά η θέση της Αφροδίτης σε αυτό το σημείο σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με διάφορα πράγματα που θέλεις να κάνεις για σένα.

Η νέα Σελήνη στις 15 φέρνει νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητά σου που μπορεί να σχετίζονται με μια θετική αλλαγή στην εργασία. Την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο με τη νέα Σελήνη θα ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία του και ο Ερμής, που σημαίνει ότι ο επαγγελματικός, κυρίως, τομέας θα φέρει ευκαιρίες και ίσως μια νέα αρχή.

Το ότι ο Ερμής θα είναι πλέον ορθόδρομος είναι μεγάλη υπόθεση είναι η αλήθεια, επειδή η επικοινωνία μπορεί να είχε αρκετές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα. Έρχεται όμως η στιγμή που όλα μπαίνουν στη θέση τους και μπορεί να λυθούν ακόμη και διαφορές και παρεξηγήσεις με δικούς σου ανθρώπους.

Η πανσέληνος στις 29 στο ζώδιό σου είναι μια ένδειξη για κάτι καινούριο. Σαν να προετοιμαζόσουν τον Αύγουστο για να αφήσεις κάτι πίσω (ίσως έναν τρόπο σκέψης ή και κάτι σε πρακτικό επίπεδο) και να δεις τον εαυτό σου και την πορεία σου με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος